2016 m. sausio 20 d., trečiadienis

Pasaulio fiderio čempionai paskelbė komandos sudėtį FIPSed 2016 metų PČ

2015 metų pasaulio fiderio čempionato nugalėtojų - Anglijos komandos - vadybininkas Tomis Pikeringas (Tommy Pickering) oficialiai paskelbė komandos sudėtį šių metų pasaulio čempionatui. 2016 metų fiderio čempionatas numatytas rengti birželio mėn. 18-19 dienomis, Serbijoje Novisad kanale.

2016 metais anglų komanda bandys apginti pasaulio fiderio čempionų titulą trečią kartą iš eilės. 2014 metais Anglijos komanda tapo čempionais Airijoje, 2015 metais – Olandijoje. Įvertinus praėjusių metų pasirodymą, nuspręsta komandos sudėties nekeisti. 

Šių metų pasaulio fiderio čempionate Angliją turėtų atstovauti šie asmenys:

Tommy Pickering – komandos vadybininkas
Glenn Lawrence (treneris)

Sportininkai:
1) Steve Ringer
2) Phil Ringer
3) Mick Vials
4) Rob Wootton
5) Dean Barlow
6) Adam Wakelin



Šį pasirinkimą komandos vadybininkas Tomis Pikeringas pakomentavo taip: „Šiemet nedarėme jokių pakeitimų komandoje dėl to, kad vyrukai pasirodė šauniai abu praėjusius sezonus, laimėdami pasaulio čempionų titulus du metus iš eilės. Todėl šiemet bandysime padaryti „tripleksą“ ir iškovoti trečią medalį. Kiek žinau, išskyrus Pietų Afrikos karpininkus, dar nė vienai sportinės žūklės komandai nepavyko tokio rodiklio pasiekti (PAR karpininkų komanda laimėjo karpių žūklės pasaulio čempionatus 2009, 2010 ir 2011 metais). 

Šiame kanale yra vykę ir daugiau įvairių čempionatų, tad su šiuo telkiniu jau esame šiek tiek pažįstami ir žinome ko iš jo laukti. Manau tai bus šaunios žūklės varžybos, o tai ir yra būtent tai ko mes norime.“

Rinktinės pagrindiniu rėmėju išlieka kompanija „Preston Innovations“.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą